Microphone in the centre with people in the background

Events

Shell konfirmon hyrjen e vet n? Kosov? p?rmes nj? kontrate licencimi t? brendit t? shitjeve me pakic? me Al Petrol.

Nj? sip?rmarr?se duke vizatuar grafik? n? xham

Transparenca

T? b?rit biznes n? m?nyr? t? qart?, t? hapur, ?sht? standardi t? cilit mundohemi t’i p?rmbahemi, dhe promovojm? transparenc?n n? industrin? ton? sa her? q? mundemi.

Pik? servisi Shell ku shfaqet logo e Shell

Media

光棍影院手机在线观看现看Shiko lajmet e fundit dhe njoftimet p?r mediat dhe zbulo se si mund t? shkarkosh imazhet ose t? shikosh videot e Shell.

Detaje p?r t? kontaktuar ekipet dhe zyrat tona p?r sh?rbimet ndaj klient?ve n? Angli.

Na kontaktoni

Detaje p?r t? kontaktuar ekipet dhe zyrat tona p?r sh?rbimet ndaj klient?ve n? Angli.

Lajme dhe Ngjarje

Ju mund t? jeni t? interesuar edhe n?

Cil?t Jemi

M?soni p?r njer?zit dhe veprimtarin? ton?, dhe se si u rrit?m nga dyqani i vog?l n? Londr?n e rreth 200 viteve m? par?.

Vlerat tona

光棍影院手机在线观看现看Parimet e P?rgjithshme t? Biznesit, Kodi i Sjelljes dhe Kodi i Etik?s na ndihmojn? t? gjith?ve q? t? veprojm? n? p?rputhje me vlerat tona.

Mjedisi

光棍影院手机在线观看现看Shell siguron energji n? m?nyr? t? p?rgjegjshme, duke ndihmuar l?vizjen bot?rore drejt nj? t? ardhmeje?n? t? cil?n energjia q? p?rdoret ka ndikim minimal n? planetin ku ne jetojm?.

窝窝视频网,在线光棍影院手机在线观看现看_光棍影院手机在线观看现看光棍影院手机在线观看现看 2019光棍影院手机在线观看现看-光棍影院手机在线观看现看免费电影-光棍影院手机在线观看现看-光棍影院手机在线观看现看 国产偷2018光棍影院手机在线观看现看97,国产偷20光棍影院手机在线观看现看高清,国产偷额20视频,国产偷2018光棍影院手机在线观看现看314,国产偷窥不卡,国产偷窥情俬,光棍影院手机在线观看现看狠狠,国产偷窥2018 视频 亚洲偷偷光棍影院手机在线观看现看光棍影院手机在线观看现看_光棍影院手机在线观看现看 日本无码不卡高清免费v,日本无码不卡高清免费v光棍影院手机在线观看现看,光棍影院手机在线观看现看日本无码不卡高清免费v 光棍影院手机在线观看现看_光棍影院手机在线观看现看_特别黄的免费大片视频 光棍影院手机在线观看现看_光棍影院手机在线观看现看_亚洲中文无码永久免费_光棍影院手机在线观看现看 三级片,日本电影,韩国电影,光棍影院手机在线观看现看,光棍影院手机在线观看现看,光棍影院手机在线观看现看,光棍影院手机在线观看现看,光棍影院手机在线观看现看,光棍影院手机在线观看现看,光棍影院手机在线观看现看,理论片,天堂在线,光棍影院手机在线观看现看在线